Новий рядок у книзі рекордів України вписали на манежі дніпровського цирку

Його юна артистка стала наймолодшою виконавицею дуже складного трюку. Використовувати цей елемент у виступи не завжди наважуються навіть досвідчені гімнасти. Дівчинці всього 6 років і тренує її мама. Подробиці – розповість Олена Городецька.

Вероніка Непомняща на манежі – з дитинства. Вона виросла у цирковій родині. Спочатку виступала у дуеті з братом, а рік тому розпочала сольну кар’єру саме на манежі дніпровського цирку. Дівчина розповідає, що її, як артистку надихають аплодисменти глядачів.

20 молочних зубчиків утримують тіло гімнастки у трюку під назвою “Вигін Маринеллі”. Тренує Вероніку її мама. Запевняє, що донька сама вирішила зробити важкий трюк.

Починали трюк з утримання впродовж двох секунд і одразу пауза для відпочинку. Але юна артистка наполегливо йшла до успіху. На тренуваннях Вероніка стоїть хвилину. Рекорд вписався у прекрасний сольний номер новорічної циркової програми. На манежі гімнастка тримає тіло на зубах 18 секунд. Для фіксації події запросили представників книги Рекордів України.

Техніка, у якій працює Вероніка Непомняща, називається каучук. Тобто дуже гнучке тіло. Світовим рекордом у трюку “Вигін Маринеллі” серед дорослих є 4 хвилини 17 секунд. Вероніка прагне згодом протриматись 5 хвилин і покращити світовий показник.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com