У центрі соціального обслуговування поновлюють усі докарантинні послуги

Турботі про людей похилого віку приділять більше уваги. У Дніпровському центрі соціального обслуговування поновлюють усі докарантинні послуги. Що саме буде корисне для підопічних восьми філіалів – у наступному сюжеті.

Багато корисного й цікавого можна знайти на теренах інтернету, вважають ці жінки, які успішно опановують комп’ютер у дніпровському терцентрі.

Галина Сенчук відвідує центр три роки й тепер не уявляє життя без нього. Більшість підопічних з нею погоджується.

Підтримати здоров’я, познайомитися з новими вправами, пілатесом та йогою. Головне бути оптимістами – це головний меседж, який доводять фахівці терцентру своїм підопічним. Торік налагоджений режим роботи порушила пандемія. Сталася вимушена перерва в активних заняттях.

У 2021-му терцентр взяв участь у програмі “Бюджет участі” й навесні тут обладнають майданчик для занять на відкритому повітрі. А зараз багато чим можна захопитися й в середині приміщення.

Група рукоділля виготовляє чудові вазочки, що залишить у тутешньому музеї, або заберуть додому. У центрі є можливість створити й зовсім незвичайні речі. У кабінеті психологічної реабілітації новинка. Тонкощі піщаного живопису засвоює Олена Федорівна.

Не лише підтримка здоров’я, але й допомога у життєвих справах. З цього року вперше терцентр надає можливість складання договору про підтримку людей похилого віку. Скористатися послугою можуть люди з інвалідністю віком від 60 та пенсіонери старші за 65 років. Йдеться про захист від шахраїв та матеріальну підтримку.

Всі напрямки соціального обслуговування працюють у дев’яти філіалах центру, розташованих в усіх районах міста.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com