Муніципальний табір “Золотий вік” відкрив новий сезон

Соціальний проєкт для людей похилого віку стає все більш популярним серед мешканців Дніпра. У пансіонаті “Лісний” є всі умови для тижневого перебування груп відпочивальників. Що чекає на відвідувачів цього сезону – Ірина Каблоцька розповість.

Подружжя Головаха відпочивало в таборі “Золотий вік” два роки тому. Дуже раді повернутися.

Дійсно, тут можна на тиждень, а саме стільки триває зміна, забути про домашнє господарство й просто відпочити. І що важливо – відчути турботу. Про здоров’я й навіть про зовнішність.

Зробити зачіску й манікюр, з задоволенням відвідати їдальню. Там, до речі, представлено нове меню, збалансоване й різноманітне. В пансіонаті, як і раніше, п’ятиразове харчування. Культурний відпочинок також насичений. Новинки з’явилися у вечірній програмі.

Міська соціальна програма “Золотий вік” триває з 2017 року. За цей час в оздоровчому таборі відпочила 41 тисяча дніпрян. На час карантину, звичайно, проєкт був призупинений. Зараз організатори додали нових правил, тепер табор приймає лише тих, хто зробив повний курс вакцинації від коронавірусу, або має довідку про одужання.

Олена Кучма дізналася про цей пансіонат від знайомих й дуже вдячна їм за інформацію. Лише за день вона встигла відвідати перукарню, кабінет масажу, оцінити страви та навчитися скандинавської ходьби.

Муніципальний оздоровчий табір “Золотий вік” відкрив новий сезон 2022 року. В цій зміні відпочиває 260 пенсіонерів.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com