Комісія спостерігає за тим, як тріщить по швах будинок.

Неспокійно пройшли свята для мешканців третього і четвертого під’їздів будинку номер дев’яносто два-а по проспекту Кірова. За кілька днів стіни і стелі квартир потріскались. Нагадаємо, чотири роки тому будинок визнали аварійним: його стіни тріснули через постійні прориви теплотраси та просадки ґрунту. Тоді з першого і другого під’їздів відселили кілька родин.

Кілька останніх ночей, стверджують мешканці, будинок видавав звуки: іноді чулись стук та тріск. Неспокійно поводились і домашні тварини. Сьогодні ранком мешканці знайшли тріщини на стелях квартир і уламки свіжої штукатурки в під’їзді.

Сьогодні мешканцям випала нагода познайомитись не тільки з начальником жеку, а й з представниками влади Кіровського району – до аварійного будинку прибула комісія. Як стверджують члени районної комісії, безпосередньої загрози життю мешканців поки немає, за будинком буде організоване спостереження. А от причини тріщин – ні для кого не секрет.

Тобто за чотири роки влада так і не розібралась. Судячи зі стану прибудинкової території, з тих пір як почались ці “розбиралки”, під будинок багато води спливло. В основному гарячої – з теплотраси комунального підприємства “Теплотранс”.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com