Аварія по вулиці Комунарівській

Скандал між комунальниками та мешканцями будинку номер сім по вулиці Комунарівській набирає обертів. Як ми вже повідомляли в попередніх випусках новин, протягом дванадцяти годин гаряча вода підтоплювала фундамент будинку, а працівники жрепу ніяк не могли знайти засувку. У результаті замикання електромережі в одному з під”їздів, усі електроприлади, які були підключені до розеток, згоріли. Підрахувавши збитки, люди вирішили, що за свою халатність комунальники повинні відповісти по заслузі.
Знайти крайніх у цій ситуації, як завжди, виявилось складно: чиновники і комунальники, яких запросили на сьогоднішній мітинг у масштабі одного будинку, знизували плечима і намагались перекласти провину на інших. Начальник жрепу Ленінського району “врочисто” оголосив про заборгованість будинку перед комунальними службами на суму майже п”ятдесят тисяч гривень. І цього аргументу, на його думку, було достатньо, щоб більше не повертатись до питання відшкодування збитків та капітального ремонту комунікацій.

Доля мешканців, які напередодні Різдва залишились без води, світла, телевізорів та холодильників, навряд чи когось бентежила. Пряме запитання чиновникам, хто ж головний винуватець комунального свавілля на Комунарівській, заганяє державних мужів у глухий кут. Думки з цього приводу роздвоюються навіть у однієї людини.

Хто головні герої цієї події – тепломережі чи диспетчер-пенсіонерка, – вже неважливо. Байдужість комунальників продовжує обурювати мешканців. Адже ніхто навіть не поцікавився приблизною сумою збитків. А вона, за підрахунками людей, складає майже сорок тисяч гривень. І ті родини, які не мають заборгованості за квартплату, переконані: Феміда – на їхній стороні.

Подібна аварія – не єдина. В цьому ж самому під”їзді два роки тому через замикання електропроводки вщент згоріла квартира. І тоді комунальники заплющили на це очі. Чи змусять останні події провести довгоочікуваний ремонт старих комунікацій?

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com