ВВ МВС України – 16 років

Сьогодні професійне свято відзначають працівники Служби безпеки України. Президент України, глава уряду і глава Верховної Ради високо оцінили діяльність і компетенцію працівників спецслужби у заходах щодо виявлення та локалізації зовнішніх та внутрішніх загроз національній безпеці держави.

А завтра шістнадцяту річницю святкуватимуть Внутрішні війська МВС України. Після отримання незалежності вони виконують важливі і відповідальні завдання по забезпеченню стабільного розвитку країни, громадського устрою, відіграють вагому роль у захисті її внутрішньої безпеки. В Дніпропетровську існує три військові частини Внутрішніх військ. Безпосередньо за громадський порядок у містах та населених пунктах, а також за попередження та припинення злочинів відповідає військова частина тридцять-тридцять шість.

Особовий склад частини не раз доводив свою спроможність виконувати складні службово-бойові завдання, за що отримував високу оцінку командування військ, а також ордени та медалі. Привести повний список його досягнень й відзнак за весь час існування полку просто неможливо. Напередодні професійного свята у військовій частині тридцять- тридцять шість Внутрішніх військ МВС пройшли врочистості. Нагородили військовослужбовців, які за останній час затримали певну кількість злочинців.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com