Понівечене місто

Дніпропетровськ, якщо вірити політикам і чиновникам, розвивається. Справжню картину жителі спостерігають щодня. Разом із цим місто не страждає на нестачу будівництва нових бізнесових та розважальних центрів. Яким дніпропетровці бачать сьогодні обличчя Дніпропетровська, намагався з’ясувати наш кореспондент.

Надпис “Місто мрії” можна побачити на багатьох банерах у Дніпропетровську. Справжня ж картинка дніпропетровців не відлякує.

Цьогоріч міські депутати таки вирішили заборонити рух вантажівок центральними вулицями міста. Об’їзні ж шляхи тільки у планах!

Нещодавно облаштували Фестивальний причал, а зараз дивуємось, хто ж перевірив на міцність і розмалював скляну кульку, навіщо побили ліхтарі?!

Вкрасти у нас теж – не проблема, як це було із дзвоном на стелі чорнобильців – його, на щастя, відновили. Якщо на відсутність лампочок у під’їздах та пластикових контейнерів для сміття у дворах і біля магазинів вже ніхто не звертає увагу, то ситуація з міськими мостами викликає занепокоєння. А без грошей – глухий кут! Натомість у нас охоче видозмінюють не тільки будівлі, але й цілі квартали. Науковці не драматизують ситуацію і готові активно реагувати на незаконні дії. Та й тут не все просто. Дніпропетровську потрібні кошти. Та де їх взяти? Держбюджет висмоктує чи не останні копійки.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com