Пінг-Понг на Олимпі

Найвисокогірніший матч із настільного тенісу в історії людства задумали провести мешканці Дніпропетровська. Для цього вони сконструювали спеціальний стіл і вже днями відправляються підкорювати Ельбрус – найвищу гору Європи. У планах ентузіастів-екстрималів, – увійти з незвичайним матчем до Книги рекордів Гінеса. Кажуть: докладемО максимум зусиль, аби задум втілився у життя.
Підкорення гірських вершин і гра у теніс – для чотирнадцяти людей, що збираються поставити рекорд Гінесу, – давнє захоплення. Але, шукаючи нових вражень, вони вирішили зробити щось незвичайне. Провести матч із пінг-понгу на Ельбрусі. Спочатку ця ідея здалась безглуздою. Втім, поміркувавши, однодумці вирішили спробувати. До цього таких заходів не проводила жодна людина на планеті. Отже, заодно вирішили потрапити до Книги рекордів Гінеса, – подали заявку. Учасників не лякає ані сильний мороз, ані вражаюча висота – більше п”яти з половиною тисяч метрів. Щоб жорсткі природні умови не завадили матчеві, придумали, як з ними боротись.
Олександр Меєрович присвятив конструюванню стола, який візьмуть на Ельбрус, півроку. Завдання було – зробити конструкцію неважкою, мобільною і, між тим, – міцною. Вийшов стіл із шістнадцяти частин, які можна з легкістю покласти до рюкзака. На збирання конструкції потрібно всього десять хвилин.
Матч на Ельбрусі планують провести на початку серпня. Як швидко учасники зберуться на гору, залежитеме від погодних умов. Склад групи інтернаціональний, – українці та росіяни. Всі вони сповнені рішучості й оптимізму.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com