У неділю в Дніпропетровську проходив перший відбірковий чемпіонат області з великого рингу для собак. Йдеться про спеціальну систему дресування чотирилапих, за якої вони повинні ідеально засвоїти мистецтво захисту хазяїна. Учасників зібралось небагато, – всього п”ятнадцять. Найкращі візьмуть участь у всеукраїнському змаганні, яке розпочнеться у вересні.
Трирічна Інга до змагань підготувалась добре: навіть небувала спека не завадила їй продемонструвати свої вміння. Якщо деякі інші учасники за цих погодних умов відверто лінувались, молода німецька вівчарка працювала, як треба. У першу чергу, – завдяки регулярним тренуванням. 
На цих змаганнях собак навмисно провокують: розмахують руками, кричать. Тренований учасник навіть за таких умов не вкусить людину: така витримка характеру тут цінується чи не найбільше. Загалом, етапів змагань чотири, – всі вони непрості.
Брати участь у змаганнях можуть не тільки собаки з родоводом, а навіть дворові. Працівники Спілки захисту тварин кажуть: часто звичайні пси демонструють більшу слухняність, ніж породисті чотирилапі. Для того, щоб прорекламувати переваги дворняг, тут зібрані цілі портфоліо. 
Собаки, які виказали не тільки дружність у відношенні людини, але й уміння її захищати, після цього відбіркового чемпіонату візьмуть участь у всеукраїнському. Яким буде дебют Дніпропетровської області на цих змаганнях, загадувати рано

.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com