Будинки сповзають у прірву

Мешканці Токарного провулку б”ють на сполох. Між Аптекарською балкою, що розташована неподалік, та помешканнями з”явилася тріщина у ґрунті. Люди побоюються, що внаслідок зсуву вони просто проваляться у прірву. Районні чиновники запевняють: ситуація контрольована.
Між балкою та будинком Ольги Шевченко всього декілька метрів. А після рясного дощу – і того менше. Ще однією причиною постійних підтопленнь та вимивання ґрунту є відсутність каналізації, через що стічні води потрапляють прямо у землю. За словами мешканців, схожа ситуація була 7 років тому. Тоді люди самотужки та за підтримки районної влади проблему ліківдували, але, як виявилось, ненадовго. У 2008-ому все повторилося.
Провалля ліквідували лише у червні 2009-ого. Справу ускладнює сусідство з Аптекарською балкою, яка давно перетворилась на сміттєзавлище, що періодично займається. Люди побоюються, що врешті-решт дорогу розмиє, а садиби опиняться у прірві. Районні чиновиники, у свою чергу, ситуацію не драматизують, кажуть: уроки минулого врахували. На нещодавно скликаній колегії навіть виробили план із ліквідації зсуву на Токарному провулку.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com