Надія для хворих

За останні два роки у Дніпропетровській області здали вже одинадцять реконнструйованих медичних закладів. Незабаром до них приєднаються ще два об”єкти, – новий корпус обласної дитячої лікарні і поліклініка лікарні імені Мечникова. Переконатись, що будівництво йде за планом, вирішив губернатор Віктор Бондар.
Консультативну поліклініку лікарні імені Мечникова щорічно відвідують триста тисяч хворих із усіх куточків регіону. Тут вони отримують остаточне підтвердження того чи іншого діагнозу. Будівлю вирішили реконструювати, щоб створити гідні умови як для медперсоналу, так і для пацієнтів. У коридорах людей, як у переповненому трамваї, а лікарі працювали майже у військових умовах, – духоті та тісноті. Зараз приміщення розширили і обіцяють, що воно відповідатиме вимогам сучасного будівництва.
Кошторис ремонтно-будівельних робіт складає більше двадцяти одного мільйона гривень. У поточному році з обласного бюджету виділено половину. Сьогодні вже виконано робіт на шість мільйонів гривень.
Також Віктор Бондар ознайомився зі станом храму на честь ікони Божої Матері “У скорботах і печалях втіха”, зведеного на місці трагедії на Мандриківській, сто двадцять сім. Насьогодні будівництво комплексу ззовні виконано на дев”яносто п”ять відсотків. А от усередені ще треба попрацювати. Крім того, є деяка проблема з землею. Кілька людей з будинку, що постраждав, обіцяють підписати акт передачі земельної ділянки храму, лише якщо їм виділять рівноцінну в іншому місці.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com