Чергова сесія – чергові розачарування

У відпустку з валізою невирішених питань підуть цього разу депутати міськради. Сьогоднішня сесія залишила кілька суперечливих тем, із яких так й не знайдено домовленості. На другому пленарному засіданні розглядали земельні питання. Відпочатку було зрозуміло, – згоди швидко не дійдуть. Тому вирішили спершу голосувати за те, що не викликало полеміки, а все інше перенести до наступної зустрічі.
На друге засідання сорок восьмої сесії зібралось дев”яносто п”ять депутатів зі ста двадцяти. Завдяки хорошому настрою перед відпусткою, вони навіть погодились вислухати представника мітингуючих, які зранку зібрались біля міськвиконкому. Пікетувальники виступали проти незадовільних умов проживання у гуртожитках, які відносяться до житлово-комунального підприємства “Жилсервіс-3”. Та коли виступ почав переходити на завищені тони, втрутився мер. 
Далі було ще цікавіше. Повернулись до питання, через яке перенесли попереднє засідання, – пункту три два порядку денного, – про передання земельної ділянки у районі вулиці Космічної, п”ять під будівництво храму євангелістської церкви. Не один рік цю тему підіймають у міськраді одні й ті ж депутати. Вони роблять усе, щоб її знову повертали на розгляд. Спроби інших депутатів висловитись із приводу будівництва такого храму викликало неабиякий резонанс. Особливо, коли один із них свій виступ намагався підкіпити відеосюжетом, та фактами не на користь харизматичних церков.
Проголосувавши проти відведення земельної ділянки під євангелістський храм. депутати проголосили неочікувану перерву. Вже після неї секретар запропонував не брати до уваги попереднє голосування через відсутність необхідної кількості голосів.
Закінчили сесію формальними питаннями. Тепер депутати зустрінуться аж у вересні.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com