Польова проповідь

Аграрний сектор – єдина галузь, на якій в умовах кризи тримається Україна. Про це прем”єр-міністр Юлія Тимошенко заявила сьогодні на Дніпропетровщині. У рамках святкування Дня поля очильниця уряду провела виїзне засідання Кабміну. На сорокаградусній спеці високопосадовці слухали, як Тимошенко радила аграріям торгувати зерном. А ще, – коли мине криза і що принесе українцям осінь.
На відкритті “Слов”янської виставки-демонстрації агроінновацій”, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко не поскупилася на щирі подяки і назвала агропромислову галузь єдиною, що вже два роки приносить позитивні результи.
На думку прем”єр-міністра, вже за три-чотири місяці про кризу в світі забудуть. Каже: зараз треба ще затягнути паски і не поспішати віддавати зерно за низькими цінами, протриматись до листопада, коли за прогнозами Тимошенко, ціна буде найкращою.
Причому уряд вирішив продемонструвати підтримку наочно, – і майже у повному складі влаштував такий незвичний для своєї роботи захід, як виїзне засідання.
Під час роботи прем”єр-міністр знову поверталася до питання очікування найкращих цін на збіжжя, важливості постійної роботи аграрного фонду, який був створений у минулому році і вже, за словами Юлії Тимошенко, довів власну дієвість при закупівлі та експорті зерна. У планах, – будівництво нових портових та іншіх елеваторів. Бажано – у цьому сезоні. Послідовні завдання: кардинальна зміна аграрної освіти, науки, техніки та виробництва.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com