Мітинг у Дніпродзержинську.

Десятого липня біля одного з нічних клубів вбито вісімнадцятирічного Дмитра Сухачова. Родичі та друзі прийшли до стін міськради вимагати наведення порядку у місті.
Десятого липня Дмитро Сухенко повертався додому з дніпродзержинського нічного клубу “Фрідом”. Біля закладу на нього напали шестеро молодиків та почали жорстоко бити. До лікарні хлопця відвіз таксист. Він же і встиг затримати одного з нападників та доставити його до РОВД. За кілька годин Дмитро помер у реанімації, так і не прийшовши до тями.
Учора родичі та друзі Дмитра прийшли до стін міськради Дніпродзержинська. Вбита горем мати вимагала від місцевої влади наведення порядку у місті.
До пікетувальників вийшов начальник відділу у справах внутрішньої політики Дніпродзержинського міськвиконокому, Юрій Бережний. Він підкреслив: неможливо переоцінити горе, проте мітинг неактуальний. Що ж до вимог заявив: робимо все, що можемо.
Наразі затримано одного з підозрюваних у смерті Дмитра Сухенка. Ведеться слідство.
На міському форумі Дніпродзержинська, де розміщено інформацію про інцидент, вбачається характер міжнаціонального протистояння. Оскільки, за словами матері Дмитра Сухенка, нападники були, цитую, особами кавказької національності. Але на мітингу подібних лозунгів не прозвучало. Оксана Сухенко вимагає тільки наведення порядку у місті та якнайшвидшого покарання вбивць.
За останні три роки біля дніпродзержинського клубу Фрідом це вже друге вбивство. У 2007-му, 14 лютого, в цьому клубі зав”язалась драка. І вже на алеї, навпроти клубу, було вбито молодого міліціонера. Винних досі не покарано

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com