У Дніпропетровську без житла лишилася ще одна сирота

У Дніпропетровську без житла лишилася ще одна сирота. Нагадаємо, минулого місяця ми повідомляли про виселення з гуртожитку сироти-інваліда. Тепер – куди подітися розмірковує студентка Христина Шиловська. Дівчина виховувалась в інтернаті. Після випуску – дізналася, що будинок, в якому вона прописана, майже розвалився і для життя непридатний. На його оновлення необхідні сотні тисяч гривень. Наразі міськрада розмірковує – хто винен у тому, що за будинком недогледіли.

Батько дівчини помер. Мати – зникла безвісти. В інтернаті Христина провела сім років. І коли прийшов час починати самостійне життя – стала цікавитись своїм будинком.

В службі у справах дітей Красногвардійської райради кажуть, що ситуація запущена через бюрократичні негаразди. Хоча статус сироти Христина отримала дві тисячі першого, її історія від міського відділу освіти потрапила до районної соцслужби дві тисячі шостого. Роки пішли на з’ясування обставин. Соцпрацівники вважають, що дівчині слід радіти з того, що квартиру взагалі вдалося зберегти за нею. А вже в якому стані – інше питання.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com