Риболовецький турнір

Замість навчання – на риболовлю, замість ручки та паперу – вудка і підсак. У Дніпропетровську пройшов риболовецький турнір серед учнів ліцеїв та гімназій. 80 хлопців і дівчат зібралися на Фестивальному причалі, аби позмагатися за звання кращого. Не завадила цьому ні вітряна погода, ні відсутність досвіду у молодих рибалок. Як розгортались баталії на турнірі – знає наш кореспондент. Ось цей кількасантиметровий бичок – сьогодні перший улов Тетяни. Дівчина чекала на нього півгодини. Каже: на більше і не сподівалася, адже риболовлею займається не професійно, лише час від часу ходить з друзями порибалити. Любов до такого чоловічого виду спорту Тетяні ще з дитинства прищепила рідна сестра.

У подібних змаганнях Тетяна бере участь вперше. Більше щастить тим, хто вже кілька разІв полював за здобиччю на набережній. Їм допомагає досвід – тягають рибку чи не кожні 5 хвилин, але її розмір залишає бажати кращого.

Аматорам тут робити нічого – кажуть професіонали. У них – і вудки не ті, і прикормка погана. Риба водиться на глибині, і дістати її звідти можна, лише якщо маєш досвід.

Головне – не розміри, а кількість – кажуть організатори. Перемагає та команда, яка спіймала більше за інші, та не порушувала правила. Хоча перші роки змагань судді і взагалі сумнівалися чи водиться в цих місцях риба.

За найкращі результати учасникам – медалі та грамоти, а їхнім домашнім улюбленцям – впіймане цього дня

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com