Павлоградські повені

Обласні чиновники взялися перевіряти – куди витрачаються державні гроші в Павлоградському районі. Більше двох годин тамтешні посадовці звітували про ремонт доріг, котелень та вирішення головної екологічної проблеми – підтоплення будинків річкою Вовча. Весняні повені в Павлограді – явище звичне і вже давно нікого не лякає. Через замулення дна річка Вовча підтоплювала десятки будинків. На початку року обласна влада виділила на вирішення цієї проблеми мільйон гривень. А на завершення робіт з розчищення ріки витратять ще 2.

За більше, ніж 20 мільйонів гривень, в районі ремонтували дороги, обладнували газовими лічильниками лікарні, дитсадки та інші установи, а у самому Павлограді провели капітальний ремонт однієї зі шкіл. Крім того, Павлоградський район чи не першим підготувався до опалювального сезону. А в деяких котельнях модернізували систему теплопостачання.

Між тим, як в Павлогрдському районі – кажуть чиновники – так і по всій області, залишається проблема переобладнання громадського транспорту для зручності інвалідів та встановлення на перехрестях звукових систем оповіщення. Саме цим найближчим часом і має зайнятися павлоградська влада

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com