Ножова бійка у школі

У Дніпропетровську восьмикласник 71-ї середньої школи під час перерви поранив свого однолітка ножем. Наразі потерпілий перебуває в лікарні. Вчителі стверджують, що винуватець неодноразово провокував конфлікти у школі. Втім, уберегти дітей від хулігана — притягнувши його до кримінальної відповідальності або перевівши в спеціалізований навчальний заклад – наразі неможливо.

Учень восьмого класу 71-ї школи Олег, розповідають в навчальному закладі, постійно конфліктував з іншими дітьми. Після чергової образи його однокласник Сергій вступився за однолітків. Хлопці вирішили з’ясувати стосунки за територією школи на великій перерві. Кульмінація сварки настала, коли Олег ножем вдарив у спину Сергія.

Закривавленого Сергія школярі самостійно доправили до лікарів. Постраждалому надали первинну допомогу, а рану, яка виявилась неглибокою, зашили. Директор школи стверджує: винуватець потрапляє в неприємні історії постійно, оскільки батьки взагалі не займаються вихованням сина.

Матері винуватця неодноразово пропонували змінити форму навчання дитини на екстернат. Та – відмовлялась. Сьогодні ж вона стверджує, що син має певні проблеми зі здоров’ям. У такому вИпадку, переконані освітяни, дитину потрібно лікувати або перевести до спецзакладу.

Кримінальну справу за фактом поранення не порушено, оскільки висновків судово-медичної експертизи досі немає. Родину винуватця лише оштрафують на суму до 150 гривень за ухиляння від виховання дитини.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com