Війна краде дитинство

Міжнародний соціальний проект під такою назвою стартував у Дніпропетровську. Близько двохсот фотографій та фотодокументів розповідають про військові дії в різні часи та в різних країнах світу. Виставка розрахована на школярів та студентів, для яких кожного дня проводять екскурсії.

На фотовиставці представлені унікальні кадри з місць воєнних конфліктів та терактів, які відбувались у двадцятому-двадцять першому століттях. Головні герої світлин – діти. Кожнен кадр містить свою історію, яку бачили та зафіксували відомі фоторепортери під час подорожей різними куточками світу.

Фотографії розбиті на різні військові періоди. Про кожен розповідають спеціальні трЕнери ООН, які пройшли психологічне навчання за програмою ЮНІСЕФ.

Всім відвідувачам фотовиставки пропонують зробити паперового журавлика. Він після трагедії в Хіросімі і Нагасакі став всесвітнім символом пам’яті та миру.

У Дніпропетровську виставка триватиме до дев’ятого квітня у приміщенні Національної спілки художників. Потім вирушить до інших міст України.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com