Просте повідомлення у соціальній мережі переросло у чисельний мирний мітинг.

Сотні людей зібрались на фестивальному причалі, аби висловити свою підтримку мешканцям Ізраїлю та довести: в українців та євреїв єдина проблема – тероризм.

З початку антитерористичної операції в секторі Газа минув 21 день. У ході бойових дій загинули 43 ізраїльських військовослужбовців і троє мирних жителів. Дніпропетровські активісти побачили в ситуації, що склалася на Ближньому Сході, схожі моменти з Україною. А тому і вийшли на акцію підтримки Ізраїлю.

Сотні мешканців міста прийшли вчора на Фестивальний причал. З прапорами України та Ізраїлю, плакатами “Зупинимо тероризм” та вірою в те, що такий духовний порив принесе користь, люди співали гімни обох країн.

У те, що пост у соціальній мережі зможе зібрати сотні містян, організатори не вірили до останнього. Проте, коли побачили результат, впевнились: попри складну ситуацію в нашій державі, підтримки та розуміння українців вистачить на всіх.

А ось Елі Нахт має особливу місію. Він передасть політичним лідерам своєї країни подарунок з Дніпропетровська – величезний україно-ізраїльський стяг, на якому кожен присутній написав побажання миру та єднання обох країн проти одного ворога – тероризму.

Неочікуваним гостем на мітингу став заступник керівника Правого сектора Андрій Денисенко. У своєму виступі лідер націоналістів не лише висловив повагу до народу Ізраїлю, його людей, які ведуть постійну війну з найпідступнішим ворогом – терористами, а й пообіцяв, що патріотичні українці підтримуватимуть Ізраїль як морально, так у разі потреби і військово – силами Добровольчих батальйонів Правого сектора.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com