Служба безпеки України закликає городян бути пильними

У Дніпропетровську Служба безпеки України заблокувала протиправну діяльність сепаратистської мережі, яка координувалася терористами т.зв. «ДНР» і російськими структурами, виконувала їхні злочинні завдання з дестабілізації ситуації в регіоні.

Зокрема, ці особи підтримували тісні зв’язки з т.зв. «штабом» донецького «Оплоту» і керівництвом учбового центру з підготовки диверсійних груп у Донецьку. За вказівками своїх кураторів члени мережі агітували за підтримку терористів і намагалися шукати спільників серед мешканців Дніпропетровська для відправки їх на диверсійну спецпідготовку до окупованих територій.

За вказівкою ватажків «ДНР» члени мережі організовували проросійські сепаратистські осередки, які під виглядом «громадських рухів» та «спортивних секцій» для молоді намагалися нав’язувати ідеї «руського міра».

СБУ просить громадян бути пильними. З метою недопущення терактів, диверсій та інших надзвичайних подій — спецслужби закликають городян звертати увагу на підозрілих осіб. Якщо в поле зору потрапили люди, що проявляють надмірний інтернес до споруд, об’єктів інфраструктури, громадських місць, якщо ви побачили підозрілі предмети — негайно повідомте Дніпропетровське обласне управління СБУ за телефоном 744-18-19.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com