Вибух у самому центрі Дніпра

У одному з дворів на проспекті Пушкіна під колесами легковика «Хюндай» рванула граната. Водій саме сів за кермо, а щойно рушив – і прогримів вибух. На щастя, чоловік відбувся лише переляком. Вже відомо, що він бізнесмен з Одеси. Кому ж перейшов дорогу у Дніпрі ? Наші журналісти з місця подій.

За сигнальною стрічкою – понівечений легковик «Хюндай» з одеськими номерами. Навколо купа поліції, криміналісти та вибухотехніки. І приголомшені очевидці. Це самісінький центр Дніпра. Вулиця Пушкіна. Просто серед білого дня, рівно об одинадцятій, цей двір девятиповрхівки струсонув потужний вибух.

Надія Дмитрівна вибух бачила на власні очі. Каже, рвануло просто під цим легковиком, щойно у нього сів водій і натиснув на газ.

Вибухівку невідомий підривник заклав прямо під переднє колесо з боку водія. За попередньою версію – це була граната РГД-5. Запал від неї знайшли на місці злочину. І це просто диво, адже ані випадкові перехожі, ані потенційна жертва не постраждали. Водій відбувся лише переляком.

Підірвати у Дніпрі намагались підприємця з Одеси. Чоловіку 47. У цій висотці винаймав квартиру і займався будівельним бізнесом. Сусіди кажуть  машину під вікнами бачили часто, а от самого водія – ні.

Кому ж одесит так невдало перейшов дорогу у Дніпрі? Аби встановити підривника, копи вже відпрацьовують усі навколишні камери відео нагляду. Вибух кваліфікували як замах на вбивство.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com