Обережно, епідемія

З 6 лютого усі школи Дніпра закривають на карантин. Адже епідеміологічний поріг захворюваності на грип у місті перевищений на 31%. Тож на вимушених канікулах опиняться понад сто тисяч дітей. Коли карантин скінчиться та як на цю раптову звістку реагують батьки? Дивіться.

Інформація про закриття шкіл Дніпра на карантин з’явилася сьогодні на сторінці заступника міського голови Михайла Лисенка у Фейсбук.

“У зв’язку із підвищенням захворюваності на грип, у місті Дніпро призупиняється навчальний процес у школах від шостого до сімнадцятого лютого”.

Відповідний наказ обіцяють оприлюднити вже завтра. Тим часом, деякі школи міста і так перебувають на карантині. Серед них, навчальні заклади №10, 72, 124 та 136. У десятій школі уроки для окремих класів почали відміняти ще у другій половині січня.

На заняття учні десятої школи мали вийти саме шостого числа, коли карантин починається по всьому місту. Директорка каже: якщо завтра вони отримають відповідний наказ, уроків, звісно, не буде.

У тих навчальних закладах, які поки що працюють, батьків вже почали неофіційно інформувати про вимушені канікули. Щоб ті встигли спланувати, під чиїм наглядом залишиться дитина на цей час.

Карантин на території цілого населеного пункту, як от в Дніпрі, можуть оголосити за висновками Держпродспоживслужби та державного лабораторного центру. Станом на сьогодні, в усій області навчання призупинили у 318 школах.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com