Суди про крадіжки на Інтерпайп НТЗ триває

Чергове підготовче засідання резонансної справи робітників Інтерпайп НТЗ, які підозрюються у крадіжці – відбулося у Дніпрі. Наразі суд розглядає один з епізодів привласнення сталевих труб. Збитки тільки за цим фактом сягнули шістнадцяти мільйонів гривень! Про що дискутували адвокати обвинувачених з прокурором – чули наші журналісти.

Десятки обурених робітників Інтерпайп НТЗ під стінами суду. Люди переймаються, що фігуранти серії гучних крадіжок продукції заводу можуть уникнути відповідальності.

Нагадаємо, обвинувачених затримали на гарячому у ніч з 19 на 20 червня минулого року. За два роки свого існування злочинне угрупування, до якого входили два чинних та один колишній робітник Інтерпайп НТЗ, вивезло з території заводу тисячу сімсот тонн труб. У Інтерпайпі запевняють – усіма силами намагаються допомагати слідству.

Наразі суд розглядає лише один з декількох епізодів крадіжок. За цим фактом сума збитків підприємства складає понад шістнадцять мільйонів гривень. Адвокати ж обвинувачених стоять на своєму – та спочатку вимагають заміну суддів.

А потім взагалі пропонують перенести розгляд справи з суду Індустріального району до Самарського. Однак усі відводи були відхилені і на наступному засіданні, яке відбудеться 19 лютого, справу нарешті розглядатимуть по суті.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com