Примарний забудовник знайшовся

У Дніпрі жителі центрального проспекту багато років боролися аби у їхньому дворі прибрали руїни старої будівлі. Через них у місцевих було чимало проблем. Люди не могли достукатися до влади та власника ділянки. Та зрештою домоглися свого. Ще місяць тому двір знаходився у занедбаному стані. Але зараз ситуація змінилась.

Центр міста, проспект Яворницького, 41. Тут, просто перед житловими будинками  вже багато років красується занедбаний пустир. Про нього ми вже розповідали місяць тому. Пан Микола, тутешній житель, каже — ця покинута територія завдала чимало проблем. Тут і безхатьки жили й щури водилися.

Раніше тут збиралися зводити 24-поверхівку, але коли почали роботи  зрозуміли, висотка на такому ґрунті може не встояти. Та ще й будинок навпроти почав просідати.

Але через місяць після виходу нашого сюжету в ефір  ситуація змінилася. Вперше за останні декілька років, кажуть місцеві, тут почали розчищати звалище.

Наразі, тут розпочали прибрати територію. За допомогою спеціальної техніки вивозять сміття та непотріб. А також відновлюють паркан вздовж усієї території.

Місяць тому в Департаменті благоустрою міста нам повідомили: територію має прибрати власник. Його особу навіть у мерії аж ніяк не могли встановити. Але нещодавно примарний забудовник таки знайшовся.

Наразі роботи з прибирання території призупинені, місцеві припускають  це пов’язано з негодою. Сподіваються, як тільки погодні умови поліпшаться, забудовник доведе почате до кінця.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com