Спіймали на гарячому

У Дніпрі викрили точку, де продали алкоголь неповнолітньому. Це сталося у звичайному продуктовому магазині на вулиці Тітова. Контрольну закупку влаштували інспЕктори з питань благоустрою разом з активістами. Кажуть – подібні ситуації з цим магазином були вже неодноразово. Подробиці – далі.

Продавчиню магазину на Тітова, 8 звинувачують у продажі алкоголю неповнолітньому. Викрили жінку громадські активісти разом з інспекцією благоустрою міста. Вони підіслали 17-річного Яна аби той купив пиво.

Жінка в свою чергу твердить— нічого не продавала. Та на камеру спілкуватися відмовляється. Також за дивним збігом обставин ще і світло у магазині пропало.

Але на відеозапису, який відзняли активісти, видно — факт продажу спиртного таки був.

Представник громадської організації каже — працівники магазину вже другий раз попалися на гарячому. Мешканці вулиці Титова постійно скаржаться на цей заклад, мовляв то просто наливайка.

Власник магазину спершу став на захист продавчині. Потім згадав про вимоги законодавства.

Правоохоронці склали адмінпротокол, який спрямували на розгляд міськради. А поки мерія визначатиме міру покарання власнику, вхід до цього магазину заставили бетонними плитами.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com