Боротьба із негодою, ремонт доріг, реконструкція центральної частини Дніпра

А також будівництво метро та крематорію. У програмі 11 каналу “Василівський острів” заммера Дніпра Михайло Лисенко розповів про амбітні плани на двадцятий рік. Для тих, хто не встиг подивитися – ми зібрали найцікавіше.

Зима цього року пришла до нас із запізненням. Та одразу ж з сильним снігом та шквальним вітром. Для боротьби з наслідками негоди на вулиці Дніпра вивели більш як сімдесят одиниць спецтехніки. Комунальники висипали на головні автомагістралі майже тисячу тонн протиожеледної суміші. І це дало результати. Водії – задоволені. На відміну від пішоходів.

Заммера Дніпра Михайло Лисенко каже: про проблему знає, та міська влада тут безсила. Адже елементарно не вистачає охочих працювати на вулицях.

Також посадовець розповів, що через негоду у Дніпрі впали більш як дві з половиною сотні дерев! Ще минулого року, каже пан Лисенко, “Міськзеленбуд” уклав акти про їхню аварійність, та екоактивісти не дали їх спиляти. У підсумку – маємо що маємо.

Минулого року екоактивісти були також проти вирубки платанів на вулиці Короленка.

Та дерева таки прибрали й розпочали реконструкцію – тепер Короленко буде пішохідною. Завершити роботи планують до 1 травня. Закриють для транспорту і частину вулиці Мономаха, та й взагалі – цьогоріч продовжиться ремонт центру міста. Там планують встановити підземні контейнери для сміття. Також по всьому Дніпру у двадцятому році обіцяють відремонтувати багато внутрішньоквартальних доріг.

І до великих проєктів. Цьогоріч має завершитися масштабна реконструкція будівлі КП “Зооконтроль”. Комунальні захисники чотирилапих зможуть допомагати більшій кількості тварин. У планах на цей рік і початок зведення крематорію. Наразі його проєкт проходить узгодження. Продовжиться, звісно, й будівництво нових станцій метро – дуже активно. А ось міські мости у дві тисячі двадцятому ремонтувати не планують.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com