Викрадення бізнесмена, смертельні перегони із поліцією та жахлива аварія! 

Нічний переполох у Дніпрі. Водій на чорній «Ауді» тікав від копів і на шаленій швидкості просто зніс трьох пішоходів на зебрі – чоловіка, маленьку дівчинку та її батька. Від удару людей відкинуло на кілька метрів. Батько загинув на місці, його дочка і ще один пішохід у важкому стані. А от водій-вбивця виявився рецидивістом  ватажком банди кіднеперів. Його спільник-пасажир  ексспівробітник поліції, а у салоні автівки  викрадений бізнесмен. Наші журналісти з шокуючими подробицями.

Восьма вечора.Слобожанський проспект. Автівки зупиняються на червоне світло. Пішоходи починають рух зеброю. Як раптом на зустрічну смугу вилітає чорна Ауді – просто на людей.

Від шаленого удару пішоходів відкидає на кілька метрів. Це 40-річний чоловік і молодий батько із 4-річною донькою.

Батько дитини гине на місці. Йому шалений гонщик не лишає жодного шансу. Загиблим виявляється відомий у Дніпрі ведучий 30-річний Олександр Усачов. Його доньку та іншого чоловіка шпиталізують у важкому стані. Медики кажуть, те що дитина вижила – справжнє диво.

Вже відомо, чорна Ауді втікала від поліцейської гонитви. Буквально за кілька хвилин до трагедії на перехресті патрульні помітили підозрілу чорну автівку, звідки чоловік благав про допомогу. Копи наказали стояти, натомість водій лише дав по газах. Зупинився лише об цей паркан, після того, як зніс пішоходів.

З Ауді вискочили троє. Двоє кинулись навтьоки. А от один  просто до поліції. Адже виявися бізнесменом, якого цього вечора викрали кіднепери.

Двох втікачів, які й викрали бізнесмена на його ж автівці, затримують буквально гарячим слідом. Водій-убивця – виявляється 66-річний рецидивіст, ватажок банди кіднеперів. Його спільник-пасажир – 26-річний ексспівробітник поліції.

Вже після затримання двох фігурантів, вночі спецпризначенці беруть усю банду – буквально штурмом. Це ще четверо чоловіків – із величезним арсеналом зброї та вибухівки.

Цю банду кіднеперів копи вистежували вже кілька місяців. На їхньому рахунку викрадення людей, розбої та грабежі. Провадження у поліції відкрили аж за трьома важкими статтями – викрадення людей, автівки та смертельне ДТП. Тим часом родина загиблого збирає гроші на лікування його маленької доньки. Загроза життю дівчинки вже минула, проте попереду ще кілька операцій та тривала реабілітація.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com