Родина, що переживає страшну трагедію, потребує допомоги

В Обласній дитячій лікарні прооперували чотирирічну Надійку, яка постраждала у резонансній ДТП на Слобожанському проспекті. Нагадаємо, бандити на чорній “Ауді” із заручником усередині втікали від поліцейської гонитви та на повному ходу знесли трьох пішоходів. Це сорокарічний чоловік, який отримав політравму та чотирирічна дівчинка із молодим батьком  відомим у Дніпрі ведучим та шоуменом Олександром Усачовим. Йому шалена Ауді не лишила жодного шансу. Сьогодні, доки Надійка перебувала на операційному столі, її батька поховали.

Мешканці Дніпра знали Олександра Усачова як ведучого, шоумена та актора. З великими планами на майбутнє. Чоловікові наприкінці січня виповнилося тридцять років.

Знайомі згадують Олександра як життєрадісну та цікаву людину. Дуже талановиту.

Страшна аварія, яка забрала життя Олександра, сталася позавчора увечері на Слобожанському проспекті. Він із чотирирічною донечкою на плечах переходив дорогу на зелене світло. І просто на пішохідному переході на шаленій швидкості їх зніс легкових Ауді.

Від потужного удару батька з донькою та ще одного пішохода відкинуло на кілька метрів. Олександр загинув на місці. Дівчинку та іншого чоловіка шпиталізували. Те, що чотирирічна Надія вижила  справжнє диво.

Дівчинку каретою швидкою доправили в Обласну дитячу лікарню. У травматичному шоці, що обумовлений больовим синдромом. Дитина втратила багато крові, у неї численні травми. Перелам потиличної кістки, є ушкодження головного мозку. Перелам лівого стегна, перелам пальців.

Сьогодні Надію прооперували, адже маленька отримала складний перелам стегна. Її стан залишається стабільно важким. Доки дівчинка була на операційному столі  в іншому кінці міста в останню путь провели її батька. Попереду в Надійки тривале лікування та реабілітація. Якщо ви хочете підтримати родину, номери карток  на екрані.

5168 7573 9912 2532
5168 7574 0226 7662
КАТЕРИНА УСАЧОВА (МАТИ 4-РІЧНОЇ НАДІЇ, ДРУЖИНА ЗАГИБЛОГО)

5168 7427 1580 5721
ОЛЕНА ЧУЙКО (МАТИ ЗАГИБЛОГО)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com