Безкоштовний проїзд в електротранспорті відсьогодні

Щоправда, тільки для школярів і у разі пред’явлення учнівського квитка. Пільгові зміни стосуються й маршруток – діти платитимуть по 6 гривень навіть під час канікул. Таке рішення прийняли депутати на останній сесії. Але перевізники виконали не усі вимоги міськради – як переконався наш Єгор Ромахло.

Перший день безкоштовного проїзду школярів в електротранспорті. Кондуктори гучно повідомляють у вагоні про нововведення. Кажуть  інформувати пасажирів розпочали ще зі вчора.

Офіційно прописано, аби школяр міг не платити за проїзд, він повинен показати учнівський квиток. Та деякі кондуктори запевняють, молодших дітей про документи навіть не питають.

Та от Кирило, попри свій юний вік, все одно завжди при собі має учнівський квиток. Щоправда, ще не встиг сьогодні їм скористуватись. Новими пільгами задоволена й бабуся хлопчика.

Зміни торкнулися і вартості проїзду у маршрутках. Якщо раніше школярі мали знижку тільки у будні, тепер платитимуть по 6 гривень у будь-який день. Навіть під час канікул.

Про “знижку” на проїзд у маршрутках Валерій Миколайович дізнався від нас. Чоловік часто зустрічає свою онуку зі школи, тому дуже радий нововведенню. Хоча й впевнений  базова вартість проїзду сама по собі завищена.

Онучка новими “бонусами” у громадському транспорті задоволена.

Та от водії маршруток діляться  в АТП їх про нововведення у пільговому проїзді дітей ніхто не повідомляв. І й взагалі, мовляв, завжди возили їх по шість гривень.

Та от чого у громадському транспорті ми не знайшли  це повідомлень про сьогоднішнє нововведення. Ще на сесії депутати зобов’язали усіх перевізників вивісити інформаційні таблички з дитячими тарифами.

Отже, можна сміливо сказати  у Дніпрі нові пільги впровадили за графіком. Якщо не зважати на недоліки в інформуванні пасажирів.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com