Новинки в IT та цифрові тенденції

Інтерпайп як регіональний лідер цифрової трансформації провів конференцію на базі свого навчального центру. Серед учасників тренінгу фахівці з провідних компаній міста. Спікери — програмісти, які розповідали про новітні технології та модернізацію програм на базі Microsoft. Як пройшов захід — дивіться.

Навчальний центр Інтерпайп. Саме тут сьогодні пройшов так званий “Microsoft Day”. Спікери семінару  експерти з багаторічним досвідом роботи з продуктами та рішеннями Microsoft. А Інтерпайп, як регіональний лідер діджитал-трансформації надав майданчик для конференції та поділився власними фішками.

На семінар прийшло більше 30 технічних спеціалістів з провідних компаній Дніпропетровського регіону. Серед них – EVA, Comfi, “Біосфера”, “Щедро”.

На конференції обговорювали питання машинного навчання, інтелектуального пошуку інформації та її шифрування, кібербезпеки, створення новітніх мобільних застосунків та системи їх керування.

Технічні спеціалісти, які прийшли на семінар задоволенні. Вони наживо послухали від експертів про нові ІТ-рішення, задали питання та поспілкувались з колегами.Олександр каже — такі заходи в першу чергу надають можливість розвиватись, навчатись та вдосконалювати свої навички.

На платформі Інтерпайп подібні заходи планують проводити і надалі.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com