День: 08.08.2019

Токарка, автослюсарка, аптекарка, і навіть співачка. Це все про одну чарівну жінку, яка сьогодні вражає українців неперевершеною вишивкою хрестиком

Віра Крупська створює чарівні рушники, серветки, портрети й навіть одяг. Зараз в музеї "Літературне Придніпров'я" відкрилась виставка її робіт.

Як відзначали день офтальмолога в Дніпропетровській обласній клінічній офтальмологічній лікарні, яка є флагманом у цій галузі медицини.

Це один з найкращих спеціалізованих медзакладів в Україні. Поспілкуватися зі справжніми майстрами своєї справи сьогодні вдалося нашій знімальній групі.  

На інвалідному візку по суцільним вибоїнам. Єдина дорога, що веде до дитячого обласного будинку-інтернату, потребує негайного ремонту.

У закладі — переважно діти із хворобами опорно-рухового апарату. Вийти за територію закладу — для них неабияке випробування. (більше…)

З горами непотребу — на вихід. У Дніпрі із захаращеної квартири комунальники вивезли аж 9 вантажівок різноманітного сміття

А власниці тепер загрожує примусове виселення! Жінка зі справжньої династії Плюшкіних. Життя оточуючим її родина отруює вже понад тридцять років. (більше…)

У Мінохорони здоров’я наголосили на катастрофічно низькому рівні вакцинації від дифтерії саме на Дніпропетровщині

В нашому регіоні від смертельної хвороби щеплені менше сорока семи відсотків дітей та приблизно шістдесят відсотків дорослих. (більше…)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com