Мешканці середмістя конфліктують з забудовником елітного житла

Перекрили тротуар та використовують важку техніку у вихідні дні! Жителі вулиці Короленка скаржаться на забудовника, який зводить елітнежитло на їхньому подвір’ї. Побоюються: їхні 100-річні оселі можуть не витримати сусідства із будмайданчиком. Як коментує ситуацію підрядник та чи є в нього дозвіл на роботи? Дивіться далі в сюжеті!

Працюють без вихідних та з самого ранку! Жителі вулиці Короленка скаржаться на забудовника, мовляв, той регулярно порушує режим тиші.

Мешканці прилеглих будинків бояться за власне житло. Новобуд зводять у декількох метрах від двоповерхівок, яким понад 100 років. Роботи розпочалися 2 тижні тому. Відтоді, твердять місцеві, на їхніх оселях з’явилися нові тріщини.

До того ж будмайданчик влаштували просто на тротуарі. Прохід перегородили величезним парканом. Тепер місцевим доводиться або перетинати жваву дорогу, або йти проїжджою частиною.

Забудовник, твердять місцеві, не йде на контакт, тож сьогодні вони викликали поліцію.

Згодом на прохання патрульних з’являється генпідрядник. Чоловік запевняє: у вихідні працювати мають право.

Впевнений, будівництво оселям мешканців не нашкодить!

В архітектурному управлінні підтверджують: дозвіл на будівництво на цій ділянці є. А от чи не порушують там будівельних норм — можна з’ясувати тільки провівши інспекцію. Ініціювати її можуть лише за скаргою місцевих.

Юристи ж наголошують: вести роботи у вихідні підрядник не має права. За це передбачений штраф.

Отож експерти радять людям звертатися із заявою до правоохоронців.

Привернути увагу до конфлікту між забудовником та мешканцями середмістя вдалося завдяки тому, що люди зателефонували до новин 11-го каналу. Якщо ви стали свідком надзвичайної пригоди, випадково зняли унікальні кадри або володієте цікавою інформацією — зв’яжіться з нами. Наш мобільний телефон 098 11 210 11.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com