Мешканці Лівобережжя вимагають повернути кілька популярних маршрутів

Мешканці Лівобережжя обурені недостатньою кількістю рухомого складу, який сполучає лівий берег з правим. Зокрема, люди вимагають повернути на дороги міста кілька популярних маршрутів. Також жителі обурені, що з напрямків зняли великогабаритні автобуси. Що кажуть з цього приводу у департаменті транспорту  дивіться далі.

10, а то і 15 хвилин за будь-яких погодних умов. Саме стільки у годину пік чекають на 107-у маршрутку мешканці Образцова. І це добре, якщо вона зупиниться. Транспортні незручності люди відчувають через так звані «Еталони», якими нещодавно замінили великогабаритні автобуси.

Ранок пані Ольги вже кілька тижнів починається майже на годину раніше. Жінка ледь встигає зібратися, аби вчасно дістатися роботи. Все через маленькі 107-і автобуси, в які на її зупинці майже нереально сісти. Інколи вони взагалі проїжджають повз натовп пасажирів. Тож дорога перетворюється на справжній квест.

Переповненими автобуси ходять і у вихідні, каже жінка. Влізти всередину інколи складніше, ніж у робочий день.

Нещодавно Ольга не витримала і поділилася своїм обуренням у місцевій Фейсбук-групі. Там швидко знайшлись однодумці.

Водночас згадали люді й про популярні маршрути, які прибрали ще минулої весни.

Минув рік, а маршрут №126 так і не відновив свою роботу. Цим найбільше обурена Олена Владиславівна. Жінка дістається проспекту Гагаріна 124-А. Утім, не завжди їй так щастить. Інколи доводиться їхати на перекладних.

У департаменті транспорту заявляють: 126- маршрут втратив свою популярність з приходом пандемії. Мовляв, основна частина пасажирів — студенти, які зараз на карантині. Тож перевізники неохоче на нього претендують.

“Зараз повторно було оголошено конкурс на цей маршрут і він пройде 29 квітня. Подивимося. Ще строк подачі заявок на цей маршрут триває. Тобто до кінця березня ми чекаємо заявки на обслуговування по цьому маршруту.”

А ось зі сто сьомим маршрутом дещо простіше. Великогабаритні автобуси зараз на ремонті, кажуть у департаменті. Найближчим часом їх повернуть на дороги.

Ба більше, у Швеції вже стоїть партія новеньких великовмісних автобусів, які закупили для Дніпра. Коли їх доправлять до України, частина з них обслуговуватимуть 107-й маршрут.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com