Водій маршрутки відмовився везти пільговиків й вигнав усіх пасажирів з салону

Не схотів везти пасажирів, бо серед них були пільговики! У маршрутці № 91, яка курсує з Тополь до центру, розгорівся конфлікт. Люди закликали до сумління водія, втім марно. – Той вигнав усіх з салону та навідріз відмовився виконувати свою роботу. Ситуація набула масового розголосу. Чим обернеться така витівка водієві — дивіться далі!
Одна із пасажирок зафільмувала як на житломасиві ТопОля-3, водій 91-ї маршрутки вигнав усіх з салону. Начебто через поламку автомобіля. Втім люди переконані — усе через кількість пільговиків.

Ольга і була тією дівчиною, яка встигла записати конфлікт на відеокамеру. Дівчина розповідає: вона зайшла в маршрутку остання і пред’явила посвідчення про безоплатний проїзд. Ольга була вже сьомим пасажиром із таким документом. Саме в той момент водій і влаштував бунт.

Обуренню дівчини немає меж. Твердить — окрім того, що опинилася в абсурдній ситуації, ще й вислуховувала нецензурну лайку водія.

Інші ж водії по 91 маршруту про інцидент чули. Прикладом, Борис свого колегу виправдовує.

Втім в департаменті транспорту міськради коментують — внаслідок цієї події було прийнято рішення про звільнення цього водія. На додачу його ще й занесли до чорного списку.

Також в департаменті нагадують: кількість пільгових пасажирів в громадському транспорті — необмежена. А за людей, які мають право їздити безплатно, автопідприємству виплачують компенсацію з бюджету міста.
Якщо ви стали свідком конфлікту на транспорті або в іншій сфері життя, зв’яжіться з новинами 11-го каналу.

Наш мобільний телефон 098 11 210 11

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com