Мер Кам’янського нагородив видатних спортсменів міста

Мер Кам'янського нагородив видатних спортсменів міста

Кам’янчани підкорюють світ. Спортсменів, які стали переможцями на змаганнях світового рівня особисто нагородив очільник міста Андрій Білоусов. Золото першості з греблі на байдарках та каное виборов у складі національної збірної кам’янчанин Ігор Трунов. Винятковий результат показали і юні плавці на Всесвітніх учнівських спортивних іграх у Сербії. Разом з підопічними вітання приймали і їхні тренери.

Найсильнішими на Чемпіонаті Світу з веслування на байдарках і каное стали українці. У змаганнях, які проходили в Данії, перше місце посів кам’янчанин Ігор Трунов.

Орденом “За заслуги перед містом” третього ступеня Ігоря Трунова відзначили у рідному Кам’янському. Нагороду йому вручив особисто міський голова Андрій Білоусов. Крім того, цінний подарунок – наручний годинник – отримав і перший тренер спортсмена,Григорій Коломоєць.

Вразили своїми здобутками і юні спортсмени. Баскетболістка Маргарита Морозова перемогла на Всесвітніх учнівських спортивних іграх в Сербії. Але найбільшу кількість нагород вибороли вихованці спортивної школи з плавання “Промінь”. Зі своїми показниками вони стали першими в Україні.

За спортивні перемоги спортсмени отримали грошові сертифікати.

У Кам’янській міськраді переконані: незабаром скарбничка спортивних нагород поповнитися й олімпійськими медалями.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com