Музична школа №16 виграла у бюджеті участи 4 проєкти

Майже мільйон гривень на ремонт та професійне обладнання! Музична школа №16, що на лівобережжі Дніпра, вже не вперше виграє в бюджеті участі. Як їм це вдається? В адміністрації все розповіли та показали. Про це – далі.

Ось так виступає фортепіанний квартет музичної школи №16, що на Калиновій. В закладі дуже багатотворчих колективів і усім їм потрібні гідні умови для навчання та самовдосконалення. Саме тому школа вже 4 рази долучалася до бюджету участі Дніпра та виграла зо 800 тисяч гривень на реалізацію проєктів. Вперше за 20 років зробили капремонт холу, а ще облаштували справжню музичну лабораторію – придбали потужний комп’ютер, мікрофони, підсилювачі та навушники.

Діляться секретом успіху: головне – активність. Аби назбирати необхідну кількість підписів, просили голосувати батьків вихованців, знайомих, агітували через соцмережі.

У мерії звітують: за 5 років активно долучаються до бюджету участі 9 музичних шкіл міста. На їхньому рахунку 48 проєктів-переможців. Добряче попрацювали конкурсанти й минулого року.

У міськраді додають: близько 20% фінансування проєктів з бюджету участі йде на гуманітарну сферу, яка не конкурує з іншими. Отож є хороші шанси перемогти.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com