У квартирах багатоповерхівки по Калиновій 14 градусів тепла

14 градусів тепла. Саме таку температуру вже другий місяць фіксують у своїх квартирах мешканці багатоповерхівки по Калиновій. Люди обурені низькою якістю опалення та рахунками, які доводиться сплачувати. Неодноразово люди зверталися по допомогу. І ось, нарешті, їх почули. Чи відновлять теплопостачання в будинку – дивіться далі.

Мінусова температура на вулиці й не надто тепліше удома. Мешканці багатоповерхівки на Калиновій вже два місяці замерзають у власних оселях.

Середня температура у квартирах 14 градусів, скаржаться люди. І це у невеликий “мінус” за вікном. До того ж усі оселі тут кутові, що робить їх ще холоднішими. Тож люди змушені хоча б якось зігріватися. Через нестерпний холод страждають і хатні улюбленці.

Проблемі з опаленням майже стільки, скільки й будинку – 40 років. Щозими люди змушені боротися за тепло у своїх оселях. Цьогоріч з початку опалювального сезону місцеві неодноразово зверталися до різних інстанцій. Ті ж, своєю чергою, перекладали обов’язки один на одного. Та нарешті внутрішньобудинкові комунікації обстежила спеціальна комісія.

У Теплоенерго ж кажуть: заявка від мешканців надійшла тільки вчора. Зреагували на неї, запевняють, швидко. І їхньої провини у частковій відсутності опалення немає.

За налагодження внутрішньобудинкових комунікацій взялась обслуговуюча компанія. Роботи вже тривають.

Відновити повноцінне тепло аварійники розраховують впродовж доби. На це сподіваються і люди. Водночас у Теплоенерго нагадують: якщо у вашому будинку є проблеми з опаленням, необхідно одразу звертатися по допомогу. Телефон диспетчерської аварійної служби: 374-30-18. Розглядають усі заявки впродовж доби.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com