Оформити субсидію відтепер можна через портал Дія

Для цього треба мати комп’ютер й неабияке терпіння. Адже доведеться завантажити електронні копії документів й відповісти на цілу купу питань. Наші журналісти знайшли героїню, що взялася оформляти державну допомогу онлайн, й пройшли цей тернистий шлях разом з нею.

Карантин посприяв диджиталізації. На дотримання протиковідних заходів, запрацювала послуга оформлення субсидій онлайн. Її надає державний портал “Дія”.

Субсидію нараховують на банківський рахунок. Тож треба пройти авторизацію через банк-ID і вказати відомості про заявника. А також відповісти на 21 питання анкети.

Пані Тетяна допомагала оформити субсидію через портал “Дія” своїй матусі. Розповідає, для літньої людини ця процедура досить складна. А для тих, хто опанував комп’ютерну грамотність, потрібен тільки вільний час. Година, а може й більше. Але це значно швидше, ніж долати відстань містом та чекати своєї черги.

Відповідаючи на питання, потрібно бути уважним та реагувати на підказки, що з’являються у верхніх куточках екрану. З 49 заяв, що були надіслані через портал “Дія” у Дніпропетровській області, 30 відправлені на доопрацювання.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com