ЗІ СМІТТЯМ НЕ ЖИТТЯ

Генерального прибирання на вулиці Будівельників вимагають і мешканці Краснопілля. Єдиний, за їхніми словами, заїзд у селище з боку міста перетворився на звалище. Галасувати з приводу безгосподарності дороги підстав начебто немає. З усіх боків розташувались відомі і далеко не бідуючі підприємства. Та облагороджувати шлях краснопільчанам доводиться власноруч.

За роки зволікання, що обчислюються п’ятирічками, дорогу розбили вщент, а по обох боках вулиці Будівельників накопичились величезні купи сміття – побутового та промислово-будівельного.

Щоправда, пригадують мешканці, один депутат виходив на цю дорогу. Напередодні виборів. Похвалив краснопільчан за відремонтовану самотужки ділянку шляху і обіцяв допомагати. Більше народ його не бачив. Залізничники вже не чекали нагадувань і схаменулись першими. Принаймні, за пару годин до нашого приїзду в прискореному темпі почали прибирати хмиз, який, за спостереженнями місцевих, лежав ще з осені. Незабаром надійшла відповідь із “Альбатросу”. Прокоментувати відгукнувся Леонід Іванович, що представився як один із заступників керівника підприємства з кадрів. Питання, зізнався, не зовсім у його компетенції, проте більш обізнаних управлінців, за його словами, на місці не було.

Червоногвардійська райрада, кажуть страждальці, нашими листами вже закидана. Але з того боку фронту – без перемін. Тиша. Наш запит виявився більш щасливим – обіцяли розібратись. На все про все – лише доба.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com