Дніпропетровські професіонали

Вони називають один одного “сірими тінями”. Їхної роботи майже не видно – і це результат професіоналізму. Без них не обходиться жодний політичний саміт, шоу-концерт чи ВІП-вечірка. Їх давно визнали за кордоном, а от в Україні їм ще доводиться боротися за місце під сонцем. У Дніпропетровську відбулись навчання професійних сек”юріті. Їх вчили бездоганному захисту особи, що охороняється.
Професійних охоронців в Україні багато. А от професіоналів своєї справи можна перерахувати на пальцях. Подібні навчання, які включають і теорію, і саме практичні навички, – ініціатива Всеукраїнської асоціації охоронців. Там вирішили регулярно піднімати рівень знань своїх колег, щоб під час екстренних ситуацій вони діяли максимально зважено. Хоча головні якості сек”юріті ніякими навчаннями не прищепиш. Витримка, інтелект, сила волі і найголовніше –
Головне в роботі професійних охоронців – взаєморозуміння з клієнтом. Український менталітет, нажаль, поки що далекий від істинного сприйняття сек”юріті як людини, котра повинна не розпалити, а навпаки, – знищити конфлікт. Для вітчизняних клієнтів охоронці – то частина іміджу. Їх інколи наймають не захищати, а атакувати.
Клієнти професійних сек”юріті – люди заможні і вшановані. Вони не завжди готові прислуховуватись до команд. Але – кажуть самі охоронці, – цей гонор зникає, щойно з”являється реальна небезпека.
Щоб оволодіти азами мистецтва охорони, треба витратити декілька місяців на безперервні навчання. Аби стати професіоналом, – знадобиться усе життя. У цих людей рідко бувають сім”ї, адже вони живуть поруч зі своїми клієнтами. У розвинутих країнах така робота цінується на вагу золота. Гонорарам українських сек”юріті поки що до цього далеко. Тим не менш, ця професія з кожним роком стає все більш популярною.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com