У Великомихайлівці Синельниківського району нарешті відкрили дитячий садок

Заради виховання дошкільнят довелося пожертвувати першим поверхом місцевої школи. Втім, навчальному процесу це не зашкодить, кажуть педагоги. Адже відтепер школу перейменовано у навчально-виховний комплекс.

Школа у селі Великомихайлівка розрахована на 150-т учнів. У новому ж навчальному році за парти сяде всього 34-ри школярі. Тож заклад вирішили перекваліфікувати і перший поверх віддати малечі від 2-х до 6-ти років.

Новостворений дитсадок “Веселка” відвідуватиме 17-ть малюків. Усі з Великомихайлівки. Батьки дошкільнят задоволені – тепер не треба возити своїх чад за 10-ть кілометрів у сусіднє село.

Ремонт тут тривав 9-ть місяців. Профінансував реконструкцію місцевий сільськогосподарський кооператив. Подивитися на результат приїхали обласні посадовці на чолі з губернатором. Перерізати символічну стрічку довірили господарям “Веселки” – дошкільнятам.

Від початку року на Дніпропетровщині уже відкрито 2 дитсадки, 7 додаткових груп та створено 3 навчально-виховних комплекси. До кінця 2011-го Олександр Вілкул обіцяє суттєво покращити ці результати.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com