Зустріч випускників НГУ

Серед традицій нашого міста – є одна, яка припадає на першу суботу липня. Це – день зустрічі випускників Гірничого університету. Подія завжди багатолюдна, гучнА та зворушлива. Адже це побачення колишніх однокурсників, які збираються рАзом кожні 5 років.

Правил зустрічі випускників взагалі-то не існує, але кожні 5 років групи приходять на алею біля Гірничого. Найстарші з них покинули студентські лави вже 55 років тому.

Студентство – то найкращий час життя, – одностайно погоджуються випускники усіх років. За сесіями та лекціями ностальгують навіть наймолодші – ті, хто прийшов відзначити свої перші п’ять років після диплому.

Дехто не бачився з однокашниками десятки років. Тож не дивно, що не одразу й впізнають один одного.

Обійми, радісні оклики та багато розмов – адже їм є про що поговорити. Де хто влаштувався. Одружився чи ні. Як діти. Докази життєвих пріоритетів просто перед очима.

На сходи до пам’ятника Ломоносову – черга з бажаючих сфотографуватися. Михайло Васильович – то незмінний студентський покровитель, учасник найважливіших подій.

Зустрічі випускників – це необтяжлива традиція. Хтось обміняється телефонами і зустрінеться на наступні вихідні. А хтось ще багато років нічого не знатиме про долю однокурсників. Та завжди залишається можливість у першу суботу липня прийти на алею до Ломоносова й знову відчути себе молодим.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com