Без світла та опалення у напівзруйнованій будівлі

Мешканці гуртожитку паперової фабрики, живуть у таких умовах з початку місяця. Сьогодні вони вийшли на мітинг під стіни Дніпропетровського відділення фонду держмайна. Люди вимагають змінити балансоутримувача свого гуртожитку.  Нагадаємо, власник, якому належить будинок – не виходить на зв’язок. Та має сотні тисяч боргу за комунальні послуги.

Два десятки мешканців гуртожитку паперової фабрики, що на вулиці Каспійській шістнадцять, не у силах стримати гнів. Ще з листопада люди сидять без опалення. А два тижні тому їх відрізали й від світла. Люди відразу звернулися до фонду держмайна з проханням надати нового балансоутримувача. І спочатку посадовці згодились. Мовляв – усе , що потрібно – знайти підприємство, яке дасть свою згоду. Однак буквально через декілька днів – на мешканців гуртожитку чекала відмова. У міськраді ж запевняють – прийняти гуртожиток на свій баланс – готові. Однак тільки за наявності повного переліку наступних документів :

• звернення балансоутримувача на ім’я міського голови щодо передачі будинку у комунальну власність територіальної громади міста;

• технічна і правовстановлююча документація на на цей об’єкт;

• бухгалтерська документація для складання фінансового плану на подальшу експлуатацію гуртожитку.

На усі скандування мешканців гуртожитку у держмайні ніяк не реагували, тому люди вирішили самостійно пробитись до начальства. Та ніхто з керівництва до людей не вийшов. Лише представниця начальника , в якої була формальна відповідь. Проте така пропозиція замерзаючих мешканців гуртожитку – не влаштовує. Люди готові навіть ночувати під стінами фонду держмайна, доки їхня ситуація не зрушиться з мертвої точки. Тож, як мінімум до наступного понеділка ситуація з гуртожитком не зміниться. Та чим довше цілі сім’ї сидять без тепла та світла – тим радикальнішими стають їхні думки.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com