Забіг пам’яті у Дніпрі

Вже шостий рік поспіль організація бінгунів-любителів “DNEPR RUN” влаштовує благодійні перегони у пам’ять про одного зі своїх засновників. Роман Харченко ще у дві тисячі чотирнадцятому вирішив створити об’єднання спортсменів у рідному місті. Однак потім чоловік вирушив захищати країну на Сході та загинув. У цьому році партнером благодійних перегонів стала компанія Інтерпайп. Тож що нового очікуватиме на бігунів – дізнавались наші журналісти.

Один зі співзасновників спортивного об’єднання “DNEPR RUN” – Роман Харченко – пішов на фронт у 2014-му. Чоловік загинув від кулі снайпера під Іловайськом. Вдома залишився маленький син та мати. Саме для їхньої підтримки його товариші й організували благодійні перегони.

Учасники забігу змагатимуться на трьох дистанціях – один, три та п’ять кілометрів. Передбачені й дитячі забіги – на сто та чотириста метрів. А от за розваги та подарунки у цьому році відповідає компанія Інтерпайп, яка має найбільшу бігову спільноту у Дніпрі.

Благодійні змагання пройдуть восьмого вересня на стадіоні Славутич, що на вулиці шостої Стрілецької дивізії. Початок – о дев’ятій ранку. Наразі для участі у забігах вже зареєструвалось близько двох сотень людей.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com