Від обговорення субсидій – до скандалу

Нардеп від партії “Слуга народу” Євгеній Брагар мав необережність порадити пенсіонерці продати її “елітного” собаку. Мовляв, таким чином та зможе сплатити за газ. Це сталося просто в прямому ефірі одного з національних каналів. Реакцію дніпрян на скандал дивіться у сюжеті Вікторії Будзинської.

Саме ці слова нардепа породили шквал мемів на тему: продай собаку  сплати борги за газ. Українців неабияк обурив цей депутатський цинізм.

Дніпрянка Катерина Головачова  власниця німецької вівчарки Хельги, учасниці різноманітних чемпіонатів як в Україні, так і закордоном. Слова депутата, каже, її вразили, адже таке запропонувати могла лише людина геть не освічена.

Каже, навіть якби у них вдома були проблеми з опаленням, краще б зовсім відмовилася від газу.

А зараз ми знаходимося в розпліднику собак породи маремма-абруцька вівчарка. Скільки коштує такий елітний песик та догляд за ним, давайте ж дізнаємося.

Дмитро розводить цих чудових песиків італійської породи понад 8 років. Деяких цуценят навіть привіз з Італії. Зараз у розпліднику знаходиться 7 собак. Двоє от-от відправляться до нових господарів.

Виставковий цуцик такої породи коштує близько 1000 доларів. Аби його виростити потрібно прикласти чимало зусиль та коштів. Адже, він потребує якісного корму та особливого догляду.

Собівартість цуцика приблизно 500 доларів. Але ці гроші далі переважно вкладаються в інших собак. Тож, дуже багато тут не заробиш  каже Дмитро.

Скандал з елітним собакою та газом не минув і повз місцеву владу. Заступник міського голови Михайло Лисенко виклав на своїй сторінці у Фейсбуці звернення до народного депутата.

У самому ж Дніпрогазі кажуть, попри шквал ажіотажу, з елітними собаками до них ще ніхто не приходив.

Зрештою, після всеукраїнського скандалу  у Фейсбуці на сторінці нардепа Брагара таки з’явилось вибачення за необережні слова.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com