Жодного випадку коронавірусу в Україні – не зафіксовано

Шпиталізовані з підозрою на небезпечну хворобу українці виявилися не зараженими. Тим часом у світі коронавірус з Уханя підхопили вже понад 20,5 тисяч хворих. Інфекція забрала життя понад чотирьох сотень людей.
Жодних вакцин, противірусних препаратів чи сироваток. Специфічного лікування проти китайського коронавірусу поки немає.Так само, як і для його профілактики. Щоб захистити себе від зараження слід дотримуватися основних правил гігієни. А ще уникати тісного контакту з усіма, у кого є симптоми респіраторного захворювання. Над пошуками вакцини від вірусу-вбивці працюють лабораторії по всьому світу.

В Україні жодного випадку китайського коронавірусу не зафіксовано. Підозри на цю інфекцію у кількох людей, що прибули з Китаю, не підтвердились. Та медзаклади Дніпропетровщини напоготові. Хворих прийматимуть в інфекційних лікарнях Кривого Рогу та Дніпра. А медики мають чіткий план дій у такій ситуації.

В Україну надійшли спеціальні експрес-тести для виявлення китайського коронавірусу. Найближчим часом їх роздадуть у регіони. Визначити, чи це саме “китайський вірус”, можна буде за п’ять годин.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com