Забарикадувалась у власній оселі та топить сусідів

І нічого кращого, ніж перекрити воду цілому під‘їзду, аварійна служба не вигадала! У Дніпрі двадцять квартир десятиповерхівки залишились без води через покинуту рідними хвору пенсіонерку. Бо комунальники не можуть потрапити до її оселі. Навіть поліцейські виявились безсилими! Чому через одну сусідку страждати змусили з півсотні жителів? Наш Єгор Ромахло дізнався  чи законні такі методи і як з ними боротися.

Стукаємо. У відповідь  тиша. Лише інколи чутно кроки за дверима, а у вибите вічко помітно, як пенсіонерка-скандалістка ходить по квартирі. Але з сусідами вона не виходить на зв’язок вже 11 років.

Вм’ятини на дверях, відірвана ручка та діра замість вічка. Ще з минулих вихідних жителі цієї висотки на Генерала Пушкіна не можуть достукатись до сусідки-пенсіонерки. У квартирі вона живе одна і вже четверту добу нещадно топить сусідів, а двері  не відчиняє! Безсилою виявляється й аварійна бригада.

Аварійники кажуть  силою відкрити двері вони не можуть. Тому лише складають припис та збирають підписи мешканців будинку.

Довго не думали і пішли найпростішим шляхом. З пів сотні людей залишили без води через одну єдину квартиру. Дехто з мешканців буквально змушені збирати дощову воду відрами.

Жертвою пориву стала й Олена, сусідка скандальної пенсіонерки знизу. Жінка жаліється  без ремонту на кухні та у туалеті тепер точно не обійтись.

Замість відповіді  у житлосервісі одні відмовки.

У забарикадованій квартирі живе психічно хвора людина. Пенсіонерці 86 років. Щодня та щоночі для сусідів вона влаштовує справжні “концерти”.

Важко повірити, однак ця жінка не самотня. У неї є дорослі донька та син. Останній, кажуть мешканці, інколи навідується. Однак ніякого зв’язку з чоловіком немає. Розшуком тепер зайнялась і поліція.

І тільки після цього, аж через чотири дні, син хворої пенсіонерки таки відгукнувся. Приїхав аж з-під Харкова. Не на камеру пояснює  його мати дійсно психічно хвора.

Комунальники зрештою потрапляють до квартири та замінюють пошкоджену трубу. Та от чи обов’язково було відключати цілий під’їзд від водопостачання? Це питання ставимо головному інженерові КП Житлосервіс-2. Відповідати на камеру він чомусь відмовляється.

А от юристи категоричні. Кажуть, жодного права у комунальників на повне перекриття води не було. Фактично, це самоуправство. І люди можуть спокійно звертатись до суду.

І якщо воду людям повернули, то от психічно хвора і потенційно-небезпечна сусідка нікуди не ділась. Аби запобігти загрозі вибуху, жінці вже відрізали газ. Однак спокійно спати від цього сусіди не стали. Єдина надія на совість її рідних дітей. Утім, вони доглядати за хворою матір’ю чомусь не поспішають.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com