Нагорода для героїв

У Дніпрі відзначили 16-ть вогнеборців, які у надскладних умовах приборкали вогонь у гуртожитку та самовіддано врятували майже півсотні людей. Резонансна пожежа у так званому “Пентагоні” сталася минулої неділі. Там спалахнула одна із квартир. Люди опинились буквально у вогняній пастці. Без жертв обійшлося лише завдяки рятувальникам.

Володимир Булигін був серед перших надзвичайників, які прибули на місце резонансної пожежі у гуртожитку “Пентагон”. Густий дим та паніка серед мешканців  працювати довелось у надскладних умовах.

А ще заблоковані евакуаційні виходи та перекриті пожежні труби. Врятувати десятки людей вдалось завдяки професійним діям рятувальників. Декого з постраждалих довелось виносити буквально на руках та навіть віддавали свої кисневі маски.

Будівля гуртожитку на проспекті Слобожанському, яку місцеві називають Пентагон, спалахнула у неділю. Там зайнялася квартира на шостому поверсі. Їдкий дим миттєво окутав чотири верхні поверхи. Люди опинилися у пастці. Адже вийти на вулицю просто не могли. Натомість деяких мешканців гуртожитку доводилось іноді й вмовляти не ризикувати власним життям.

Нагородити пожежників-героїв приїхав міський голова. Про те, як самовіддано вони рятували життя, йому розповіли самі постраждалі.

Без жертв у цій пожежі обійшлося буквально дивом. Тож вогнеборцям, яким люди завдячують життям міський голова зі свого фонду вже виділив грошові премії.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com