Постраждалі, яких знесли на пішохідному переході, йдуть на поправку

Тоді 4-річна дівчинка потрапила в реанімацію, її батько відомий у Дніпрі ведучий Олександр Усачов  загинув на місці. А от чоловік, який намагався врятувати родину  відтягнути від смертельного зіткнення, наразі із численними переламами у травматології. 40-річного Віктора Бартоша нині готують до складної операції. Наші журналісти з подробицями.

Слобожанський проспект, страшні кадри. Автівка на шаленій швидкості летить просто на пішоходів, що переходять дорогу. В останній момент один із чоловіків намагається урятувати родину  відтягнути батька із дитиною у бік. Це Віктор Бартош.

Гучне ревіння автівки, сліпуче світло фар та удар! Попри тяжкі травми Віктор добре пам’ятає той жахливий вечір. Чоловік радіє, що вижив. Каже, самопочуття трохи покращилось.

От тільки поки прикутий до ліжка та терпить страшний біль. До ноги лікарі прив’язали 12 кілограму гирю. У постраждалого численні важкі перелами, кажуть лікарі.

Рятує хіба що підтримка рідних.

Попереду у чоловіка декілька серйозних операцій та тривалий період реабілітації. Віктор працює на меблевій фабриці. Повернутися до роботи зможе хіба що за півтора року, а годувати треба дружину й 9-річного сина.

До уваги усіх небайдужих  номер кредитної карти Віктора Бартоша. Родина буде рада допомозі.

З численними травмами в реанімації й досі перебуває друга постраждала – 4-річна дівчинка Надійка. ЇЇ батько 30-річний Олександр Усачов трагічно загинув у аварії.

Попереду у дитини також довготривале лікування, отож рідні, які зараз переживають страшну трагедію, сподіваються на вашу допомогу.

ДО УВАГИ УСІХ НЕБАЙДУЖИХ:

Номери карт постраждалих:

4102 3212 5421 4207 (Альфа-Банк)
ВІКТОР БАРТОШ

5168 7573 9912 2532
5168 7574 0226 7662
КАТЕРИНА УСАЧОВА (МАТИ 4-РІЧНОЇ НАДІЇ, ДРУЖИНА ЗАГИБЛОГО)

5168 7427 1580 5721
ОЛЕНА ЧУЙКО (МАТИ ЗАГИБЛОГО)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com